Ürün Detayı

CAM ODA OFİS BÖLME

Ürün Kodu: 01903

Antalya Cam oda ofis bölme sistemleri geniş ürün yelpazemiz ile sizlerin ihtiyacı olanı tespit etmek ve en uygun malzemeyi kullanmak sizi bilgilendirmek ve aydınlatmak bizim Asli görevimizdir Öncelikle sizin talebinize kulak veriyoruz ve size en uygun ürünleri sunuyoruz işyerinizde farklı çalışma alanları ofis bölmeleri oluşturmak için sabit camlı hareketli camlı ya da modüler diğer birçok sistemi seçebilirsiniz ve bizler bu sistemlerin üzerine reklam folyo vb uygulamalar yapabiliyoruz uygun fiyatlarımız kusursuz işçiliğimiz ve ne yaptığını bilen kadromuzla diğer bütün müşterilerimiz de olduğu gibi sizleri de memnun edeceğimiz den Emin durumdayız, cam ofis ve oda bölme sistemleri için bizlerle 0242 326 17 89 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz yada iletişim formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Modern işletmelerin kullandığı cam ofis bölmeler işyerlerinin verimli olarak kullanılmasını sağlarken estetik olarak da işletmelere katkı sağlar,

Proje Detayları hazırlandığında hassas düzgünlükte, temiz ve montaja hazır olan cam üniteleri, uygulama yerinde alüminyum ve cam kesme-temizleme gibi işlemlere gerek kalmadan montajı yapılarak hem zaman dan hemde işletmedeki iş aksamalarına neden olmadan hızla işin bitirilmesini sağlar.

Tamamı alüminyum olan gövde profilleri esneme ve deformasyon gibi sorunlar yaratmadan düzgün ve net bir görünüm sağlarken kulanımı kolay mekanlarda oluşturur.

Cam Bölme Sistemi'nin tüm konstrüksiyonu ve panelleri ön üretimli olup, kısa sürede ve en temiz biçimde monte edilir. İster dolu, ister camlı modüllerle olsun, mekanı gereksinime en uygun şekilde düzenlemenize olanak sağlar. 

Ofis Bölme Sistemleri

 

Sistem içine yerleştirilebilinen jaluzi, perde ve baskılar özel çalışma hacimleri yaratırken, aynı zamanda mekanlar arası görsel iletişimin devamlılığını da sağlar.

 

Ofis Cam Bölme uygulamaları nda elektrostatik toz boya yöntemi ile boyanan alüminyum profillerde tüm renkler uygulanabilir.

Ofislerde büyük bir problem teşkil eden elektrik, haberleşme ve bilgisayar kablolarının modül içlerinden geçişi mümkündür.

Cam Bölme Sistemlerinin ses ve yangın yalıtımı uluslararası normlara uygundur.

Benzer Ürünler